Markkinoiden tehokkain

GLO PRP - markkinoiden tehokkain

Vakioitu plasma

Standardoitu verihiutaleiden taso plasmassa

Verihiutaleiden määrä vaihtelee henkilöstä toiseen. GLO PRP ottaa tämän vaihtelun huomioon ja tuottaa standardin mukaista verihiutalerikasta plasmaa.

Helppo ja tarkka Buffy Coating erottaminen

(Buffy Coat sisältää enimmäkseen valkosoluja)

PRP, jossa on Buffy Coat mahdollistaa 4 – 8 kertaisen konsentraation, verrattuna kolmenkertaiseen ilman Buffy Coatia.

glo prp

Kaksinkertainen sentrifugin käyttö

Ensimmäinen kierros erottaa punasolut ja verihiutaleet (ja plasman). Punasolujen keräin poistetaan ja pienempi keräin liitetään toisen kierroksen linkoamista varten. Potilas hyötyy huomattavasti paremmasta hoidosta.

glo prp

Verihiutalerikas plasma Buffy Coatin kanssa voidaan turvallisesti ottaa käyttöön. Jäljelle jäänyt verihiutaleköyhä plasma voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, kuten hiusten kasvuun.

glo prp

Vastuuvapauslauseke

Tältä verkkosivulta löytyvät oppaat ja protokollat on tarkoitettu ainoastaan lisensoitujen (rekisteröityjen) lääketieteen ammattilaisten (harjoittajien), terveydenhuollon ammattilaisten ja Glofinnin valtuutettujen jakelijoiden käyttöön ja hyödyksi. Oppaiden sisältämien ohjeiden ei ole tarkoitus määritellä tai ehdottaa mitään lääketieteellistä tai kirurgista menetelmää, vaan ne on tarkoitettu lisensoitujen (rekisteröityjen) lääketieteen ammattilaisten (harjoittajien) ja terveydenhuollon ammattilaisten harkittavaksi. Tältä verkkosivulta löytyvät materiaalit ovat vain sisäiseen opetuskäyttöön ja vain Euroopan ja Aasian markkinoille.

Extranet