Markkinoiden tehokkain

Verihiutalerikas plasma ja käyttötavat

Verihiutalerikas plasma ja PRP-hoito ovat Suomessa vielä kohtalaisen uusia menetelmiä, mutta niitä on käytetty jo pitkään erilaisten sairauksien ja vammojen hoitoon Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Potilaan omasta verestä valmistettu verihiutalerikas plasma sopii muun muassa diabeettisten säärihaavojen tai urheiluvammojen hoitoon, mutta hoitoa voidaan käyttää myös hiustenlähtöön, kipujen lievittämiseen, leikkauksen jälkeisen paranemisen nopeuttamiseen, palovammoihin ja jopa kauneuskirurgiaan. Tutustu osaa käyttötavoista tai ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Käyttötapoja Ortopedia Haavanhoito Hammaskirurgia Silmäsairaudet: bloodrecycling.net ja artikkeli aiheesta Hiustenlähtö Urheiluvammat (Tiger Woods...) Nivelrikko Eläinhoidot, erityisesti hevoset Plastiikkakirurgia: anti-aging ja prp-hoito Myös PRP ja rasvansiirto voidaan yhdistää. Yhdysvalloissa ei ole hyväksytty, eikä PRP-hoito korvaa lääkärin vastaanottoa. On myös saanut osakseen hieman kritiikkiä.

Käyttötapoja

GLO PRP on markkinoiden tehokkain

GLO PRP on markkinoiden tehokkain tapa valmistaa verihiutalerikasta plasmaa. Järjestelmä sopii muun muassa lääkäriasemien ja sairaaloiden käyttöön. Salosta käsin toimiva Glofinn Oy vastaa tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Suomessa sekä muualla Euroopan alueella. Jälleenmyyjät-välilehdeltä löydät Euroopan alueen yhteistyökumppaniemme tiedot ja meidät tavoitat sähköpostilla tai puhelimitse.

Hammashoito ja suukirurgia

Uusi menetelmä kudosten uudistamiseksi on verihiutalerikkaan plasman (PRP) käyttö. Siitä on tullut arvokas lisä hammas- ja suukirurgian hoidoissa, erityisesti ikääntyneillä potilailla. PRP menetelmässä käytetään hyväksi verihiutaleiden sisältämiä kasvutekijöitä.  Nämä kasvutekijät auttavat haavan paranemisessa ja edistävät kudosten uudistumista.  Tavoitteena on nopeutettu paraneminen implanttien eli keinojuurien istutuksessa ja luutumisessa leukaluuhun. Tähän GLO PRP tarjoaa ratkaisun aktivoimalla luonnollista paranemisprosessia.

Menetelmässä haavan ompelun jälkeen käytetään GLO PRP:tä kirurgiselle alueelle. Tämä toimenpide edistää paranemista ja vähentää leikkauksen jälkeistä kipua. Toimenpiteen jälkeen hammaslääkäri antaa jälkihoito-ohjeet ja mahdollisen reseptin kipulääkettä varten. Koska GLO PRP ei aiheuta potilasriskejä, ja sitä on helppo saada ja käyttää, sitä voidaan käyttää monissa suun ja hampaiden kirurgisissa toimenpiteissä.

Treatment of intrabony defects with PRG or OFD Healing of furcation defects following treatment with PRG or GTR

GLO PRP ohje hammashoitoon (englanniksi)
(Dr. Ferenc Döri, Semmelweis University, Budapest, Hungary)

Periodontal intra bony defect treatment – PROTOCOL