Markkinoiden tehokkain

Hiustenlähtöön ratkaisuna hiustensiirrot ja PRP

PRP-hoitoa voidaan käyttää avuksi myös hiustenlähtöön. Yhdessä hiustensiirron kanssa tulokset ovat monesti erinomaisia. Ota yhteyttä ja kysy lisää meiltä!

Tutustu myös Cityklinikan juttuun prp-plasmahoidosta hiustenlähtöön.

Apu hiustenlähtöön

Verihiutalerikasplasma (PRP) on nopeasti tulossa maailmanlaajuisesti yhdeksi suosituimmista menetelmistä esteettisissä hoidoissa sen monipuolisuuden ja lupaavien tulosten vuoksi. Menetelmää käytetään jo ihon nuorentamiseen, pehmentämään juonteita ja ryppyjä ja viime aikoina lisäämään hiusten kasvua ja tiheyttä stimuloimalla karvatuppien kehitystä. PRP on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto invasiivisille kirurgisille toimenpiteille, vaikka sitä voidaan myös käyttää hiustensiirron osana, parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Hiusten ohenemisen tai hiustenlähdön hoidossa PRP:n käyttö tuottaa todella rohkaisevia tuloksia. Lisätutkimuksia tarvitaan vielä tukemaan näitä tuloksia, mutta nykyisetkin julkaistut tutkimukset vahvistavat potilastyytyväisyyden lisääntymistä ja hyvää kliinistä paranemista.

PRP:n valmistaminen kasvojen hoitoon on olennaisesti sama kuin hiusten kasvatuksekseenkin. GLOFINN menetelmässä potilaasta otetaan noin 36 ml verta ja sentrifugoinnin jälkeen, ylimääräinen vesi poistetaan ainutlaatuisella plasmasuodin menetelmällä, jolloin PRP tiivistyy n 8 -12 ml:aan ja on valmis injektoitavaksi. Menetelmä on käyttäjäystävällinen tukien hyvää hoito-protokollaa.

Vaikka tutkimus on vielä vähäistä, on selvää, että hyvien tulosten aikaansaamiseksi on noudatettava jälkihoito-ohjeita. Ainakaan toistaiseksi ei ole olemassa tutkimuksia, joiden mukaan potilaiden tulisi välttää muita hiustenlähtöön tarkoitettuja hoitoja, kuten Regain, Alpecin tai suun kautta otettavia lääkkeitä, kuten Finasteridi.

Ensimmäisiä merkkejä hiusten uudelleen kasvamisesta on raportoitu jo neljän viikon kuluttua, vaikka on järkevää pyytää potilasta odottamaa kolmesta kuuteen kuukautta, jona aikana tavallisesti näkyviä tuloksia on saavutettavissa. Kuitenkin jokainen potilas on yksilöllinen ja tulokset vaihtelevat sen mukaisesti. Kuten kaikissa esteettisissä toimenpiteissä, potilastyytyväisyys riippuu odotuksista.  Yleensä yksi käsittely hiustenhoidossa riittää, mutta ei ole kuitenkaan harvinaista, että potilaalle annetaan toinen käsittely kolmen kuukauden kuluttua paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

‘Dr. Victoria Smith at Absolute Aesthetics’

Biologisesti tehostetun hiustenkäsittelyn hyödyt ja tehokkuus

  • Vähemmän verenvuotoa
  • Vähemmän ulostyöntymistä
  • Välitön kiinnittyminen vastaanottavaan alueeseen
  • Vähemmän turvotusta ja mustelmia
  • Voimistunut siirteen jäykkyys, helpommin käsiteltävissä
  • Pienempi trauma
  • Parempi otos